GRATIS VERZENDING EN ALTIJD SCHERPE PRIJZEN

Bloggen, waar begin je mee?

Vanuit onze passie voor reizen hebben wij TravelandFun opgezet. Van je passie je werk kunnen maken, is denk voor veel mensen een wens of droom. Maar vaak blijft het bij wensen en dromen. Dit wilden wij absoluut niet en hebben de keuze gemaakt om onze droom werkelijkheid te laten worden. Op een gegeven moment hebben we gezegd…aanpakken en gaan! Niet meer nadenken en gewoon doen! We willen op latere leeftijd geen spijt hebben van de dingen die we niet hebben gedaan.

Vanuit onze eigen passie is het idee ontstaan om medereizigers te helpen om hun droom een beetje gemakkelijker te maken en zodoende is daar deze webshop uit voort gekomen. Naast de webshop willen wij ook graag onze ervaringen die we in de loop der jaren hebben opgedaan met anderen delen. En ja, waar begin je dan? Juist, met bloggen. Maar hemeltje lief, waar begin je mee? We hebben inmiddels al zo veel gereisd, gezien en gedaan…alle verhalen, tips en tops schieten door mijn hoofd. Hoe ga ik dit hemelsnaam ordenen en waar begin ik en ook nog, waar eindig ik? Die laatste vraag is wat mij betreft heel kort te beantwoorden…eigenlijk nooit! Want reizen zal altijd onze passie blijven en verhalen delen willen we altijd blijven doen. Maar wat is dan het begin en daar heb ik lang over nagedacht en waar ik kan beginnen is in ieder geval om ons met een blog voor te stellen. Dan kun je ons beter leren kennen. Een introductie van wie wij zijn en wat jullie in de loop der tijd van ons kunnen verwachten. Al onze reizen en verhalen op 1 site en ook nog eens fantastische reis producten die wat ons betreft een must have zijn voor iedere reis en die wij in de loop der jaren als onmisbaar hebben ervaren.

Maar als eerste even die korte introductie: wij zijn Marloes en Leon, 34 en 35 jaar. Inmiddels al bijna 17 jaar samen en meer dan 40 landen gezien. Het reizen en de wereld ontdekken is een passie die we door de jaren heen samen hebben ontwikkeld. Gelukkig maar, want ja als de ene wel graag reist en de ander niet, dan heb je toch een ander onderwerp van gesprek. Onze ervaring leert dat zelfs de mensen die niet zo van reizen hielden toch door hun partner werden aangestoken. En zo zien we het ook, zodra je eenmaal het virus te pakken hebt, dan kan je het niet meer loslaten. Dus een quote voor alle reizigers en niet reizigers ”Travel is the only thing that you buy that makes you richer”. Van reizen leer je jezelf, maar ook elkaar kennen op een andere manier en ontdek je dingen van elkaar die je in het dagelijks leven niet tegen komt. Voordat wij elkaar leerden kennen zijn we niet verder gekomen als Europa en was reizen voor ons niet zo belangrijk en richten we ons meer op onze studie en werk. Maar de ervaringen en het gevoel wat reizen ons in de loop der jaren heeft opgeleverd heeft ons rijker gemaakt. Ook surfen is een passie die wij hierdoor samen hebben ontwikkeld. Ga de uitdaging met elkaar aan en maak je leven rijker met alle mooie herinneringen en zeg ja tegen nieuwe avonturen.

Waar we ooit begonnen zijn met een weekje Kreta en all-inclusive vluchten naar de Dominicaanse Republiek, zijn we inmiddels liefhebbers van natuur en vrijheid. Dit zoeken we op door met onze camper gebieden te ontdekken waar je met de standaard vluchten niet komt. Het voordeel is dat we onze lieve hond Sam mee kunnen nemen op reis. Onze laatste reis is afgelopen september geweest en hebben we Slovenie en Kroatie bezocht.

Na onze wereldreis van een jaar, waar ik jullie nog alles over ga vertellen in de toekomstige blogs, wilden we een hond. En na wat wikken en wegen, was daar Sam. Want ja, eerlijk is eerlijk als echte reizigers maakt het hebben van een hond bepaalde dingen lastiger en dat maakten dat de beslissing wat langer op zich liet wachten. Maar ook hierdoor hebben we ons niet uit het veld laten slaan en hebben we in april 2017 een rolstoel bus gekocht en deze zelf omgebouwd tot camper. Met onze twee linker handen zijn we aan de slag gegaan en hebben we het klusje toch maar mooi geklaard. En al zeg ik het zelf, dit is aardig goed gelukt en ben super trots op ons. Maar ook hierover zullen jullie nog genoeg te lezen krijgen, tips omtrent aanschaf, ombouw, elektra…alles zal de revue passeren en vragen stellen mag natuurlijk ook altijd! En het voordeel is dat Sam nu ook gewoon mee kan en kan mee genieten van al het moois in deze wereld. Ze heeft inmiddels al verschillende reizen en landen gezien en ze vindt het geweldig, elke keer weer! En ook wij hebben inmiddels ontdekt dat je samen met je hond de reis aangenamer kan maken. Zoals het altijd bij hebben van de honden drinkfles voor de warme dagen en het reizen in de camper, maar ook de beschermhoes voor de achterbank is voor ons een uitkomst, aangezien onze Sam nogal graag in sloten springt en door het zand rolt.

We zijn ons bewust van de tips waar jullie om staan te popelen. Dus na deze kennismaking kun je je abonneren op onze blogs via onze nieuwsbrief om alles te horen over tips voor reizen met een hond, hoe we onze camper hebben omgebouwd, welke plekken je moet bezoeken, waar moet je op letten als je een wereldreis maakt en alles wat wij hebben geleerd van de plekken die we hebben bezocht. En heb je nu al vragen? Mail ons dan op klantenservice@travelandfun.nl.

 

Laat een reactie achter