GRATIS VERZENDING EN ALTIJD SCHERPE PRIJZEN

Verzend informatie voor koper

Wij van TravelandFun hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Wij hebben daarom de afspraak gemaakt met onze fabrikanten dat zij de producten direct naar u toesturen.

Wij zullen uw bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Wij houden hiervoor een standaard verwerkingstijd van 1 tot 5 werkdagen aan.

Aangezien onze fabrikanten over de hele wereld gevestigd zijn, brengt dit een iets langere levertijd met zich mee dan dat u misschien gewend bent. Onder normale omstandigheden wordt uw bestelling in Nederland meestal binnen 8 tot 15 werkdagen bezorgd. In België en Duitsland is de levering 10 tot 20 werkdagen. In enkele gevallen kan het voorkomen dat er bijvoorbeeld veel interesse is naar uw product en kan de levertijd op lopen tot maximaal 25 werkdagen.

TravelandFun zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo spoedig mogelijk in uw bezit is.

Doordat wij met meerdere leveranciers werken kan het zijn dat u uw bestelling in meerdere delen ontvangt als u meerdere producten hebt besteld.

Er kunnen geen rechten ontleent worden aan de verzendtermijn. Heeft u vragen over uw bestelling? Dan staat ons team voor u klaar en kan u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@travelandfun.nl.

Verzendkosten

Voor al onze klanten in Nederland, België en Duitsland nemen wij de verzendkosten volledig voor onze rekening. Uw bestelde producten worden gratis bij u afgeleverd en er is daarvoor geen minimale bestelwaarde nodig.

Status van bestelling

Vanaf het moment dat uw bestelling is verwerkt, kan u uw bestelling volgen via onze site via het kopje “Bestelling volgen”.